Akustična verzija Nole: Prava mala glazbena poslastica (video)

0
Akustična verzija Nole
Akustična verzija Nole

"Trudim se ne zatvoriti oči dok pjevam, ali mi ne ide. Zatvorite i vi oči i uživajte u glazbi", poručila je publici Gabrijela Galant Jelenić, 29. studenoga, na koncertu Nole u Pazinu.

Naime, tvrtka Pro Music u suradnji s Caffe barom Epolon, osmislila je projekt akustičnih glazbenih večeri. Upravo se pulska grupa Nola, u akustičnoj verziji, u sklopu tog projekta, prva predstavila pazinskoj publici.

Naime, ovaj je koncert svojevrsna ekskluziva, jer Nola na turneju po Hrvatskoj na kojoj će promovirati još neobjavljeni album "Nola Piano" kreće tek 6. prosinca. Album "Nola Piano" izlazi krajem godine i donosi najljepše i najpoznatije pjesme grupe Nola snimljene u potpuno novom aranžmanu.

Koncert u Epolonu započeo je pjesmom "Dio tebe" u piano verziji. Jurici Hotku, koji je na klaviru pratio Gabrijelu u prvih nekoliko pjesama, kasnije se na gitari pridružio Marijan Jelenić te su njih troje, u otprilike sat vremena koliko je trajao koncert, izveli pjesme koje će se naći na novom albumu. Bila je to prava mala glazbena poslastica za goste Epolona, i to besplatna. Jedina zamjerka, koja to zapravo i nije, jest da je koncert prekratko trajao.

Neke se stvari riječima ne mogu opisati. Stoga, poslušajte i pogledajte priloženi video pa prosudite sami kako zvuči Nola u akustičnoj verziji. U priloženom video možete poslušati izvedbu skladbe Karla Metikoša "Dok razmišljam o nama". (Tekst i foto: Darko Tumpić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa