U sudaru Punta i kamiona smrtno stradala žena iz Višnjana

0
Automobil je u sudaru potpuno uništen
Automobil je u sudaru potpuno uništen

Od posljedica teške prometne nesreće, koja se dogodila 26. studenog na cesti Baderna - Vižinada, na kilometar od Baderne, smrtno je stradala 25-godišnja vozačica iz Višnjana. Žena je u sudaru oko 10 sati zadobila teške ozljede, a preminula je nekoliko sati kasnije u pulskoj bolnici.

Nesreća se dogodila kada je vozačica Fiat Punta, pulskih tablica, vozeći iz smjera Vižinade prema Baderni, nakon desnog zavoja izgubila nadzor nad vozilom te u nekontroliranom kretanju najprije zahvatila rub ceste sa svoje desne strane nakon čega se vozilo zaokrenulo. U tom trenutku iz suprotnog smjera naišao je kamion, koji je udario u desnu stranu automobila te ga odbacio izvan ceste. Vozač kamiona pretrpio je lakše ozlijede.

Desna strana Punta potpuno je uništena, kao i prednja strana kamiona. Iako je vozač kamiona kočio, čemu svjedoče tragovi guma na cesti ni to nije pomoglo sprječavanju nesreće. Na mjesto nesreće uz policiju izašli su i porečki vatrogasci. Za vrijeme trajanja očevida promet se odvijao jednim kolničkim trakom, a vozila su oko 12 sati uklonjena s prometnice.(Tekst i foto: Darko Tumpić)

Na cesti su vidljivi tragovi kočenja
Na cesti su vidljivi tragovi kočenja

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa