Judašima Ippona dva srebra i dvije bronce u Jastrebarskom

0
Mladi judaši labinskog Ippona u Jastrebarskom
Mladi judaši labinskog Ippona u Jastrebarskom

U Jastrebarskom je 17. studenog održan 13. Međunarodni judo turnir Jaska 2012, na kojem je nastupilo 35 klubova s oko 400 natjecatelja, među kojima i 11 mladih judaša labinskog Ippona.

U kategoriji dječaka U9 godina do 34 kilograma nastupili su Ricardo Načinović i Nolan Gobo, koji su se borili za brončano odličje. Pobijedio je Načinović i osvojio treće, dok je Gobo zauzeo peto mjesto.   

U kategoriji dječaka U11 godina do 34 kilograma nastupili su Sandi Belušić i Gabrijel Ružić. Sandi Belušić je izgubio prvu borbu te je ostao bez plasmana, dok je Gabrijel Ružić nanizao četiri uzastopne pobjede doživjevši poraz tek u finalu, pa se u Labin vratio sa srebrnim odličjem.

U istoj dobnoj grupi do 46 kilograma Dominik Ipavec je s dvije pobjede i dva poraza zauzeo peto mjesto, dok je Loris Šumberac do 50 kilograma osvojio treće mjesto.

U kategoriji dječaka U13 godina nastupili su Filip Brenković do 38 kilograma i Erik Škabić do 46 kilograma, ali su oboje ostali bez plasmana. U kategoriji do 60 kilograma Juro Jurišić je osvojio peto mjesto, a u kategoriji +60 kilograma Ricardo Bolterstein je s tri pobjede i porazom u finalu osvojio srebrnu medalju. U kategoriji djevojčica U13 godina nastupila je Ema Bajrić, ali je ostala bez plasmana.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa