Kursadžije s novom predstavom u INK-u

0
Predstava traje oko sat i trideset minuta s četiri glumca i pet likova
Predstava traje oko sat i trideset minuta s četiri glumca i pet likova

Legendarne Kursadžije dolaze ponovno u Istru u novoj hit komediji ,nakon 12 godina, s predstavom "Kum nije dugme". Predstavu će publika moći pogledati u INK-u, u ponedjeljak 19. studenog u 20,00 sati.

Što se radnje predstave tiče, koja malo odudara od dosadašnjih radova Kursađija, radnja počinje u Crnoj Gori gdje kum Đuro pokušava pronaći, tj. pozajmiti novac, koji je prethodno izgubio na kladionici. U toj sceni se pojavljuje i njegova žena Ljeposava koja dolazi na ideju da bi trebalo pozvati kuma Ajdemija. Pošto Ajdemi nema novac, predlaže mu da ode u Jagodinu gdje čuveni Palma daje novopečenim parovima nagradu od 3000 eura i poklanja put u Grčku.

Đuro odlazi u Jagodinu, gdje ga dočekuje kuma Jagoda koja je napravila dogovor sa Slađom, profesorom engleskog iz Beograda, koja se opet želi udati, ne bi li zaradila neki novac. Tu počinje zaplet. Fencerka iz Beograda prelazi preko toga što je kum već u nevjenčanoj zajednici sa Ljeposavom i pristaje da se uda pošto poto.


Predstava traje oko sat i trideset minuta, a u njoj se pojavljuju četiri glumca, odnosno pet likova. Lik Đure Palice igra Branko Babović, Ajdemija je uprizorio Saša Pantić, Andrija Kovač je Jagoda, dok Ivana Panzalović igra Ljeposavu i Slađu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa