U Novigradu 10. studenog 2. Humanitarni aerobic day

0
Sva sredstva od prodanih ulaznica donirati će se Down syndrome centru Pula
Sva sredstva od prodanih ulaznica donirati će se Down syndrome centru Pula

U pripremi je 2. Humanitarni aerobic day  koji će se održati 10. studenog u novoj Sportskoj dvorani u Novigradu. Svi zainteresirani pozvani su da svojim dolaskom podrže ovaj potpuno humanitarni event budući da će se sva sredstva od prodanih ulaznica donirati Down syndrome centru Pula.

Na 1. Humanitarnom aerobic dayu u samo šest sati programa sakupilo 16 tisuća kuna. Sav novac doniran je Sigurnoj kući Istra (za žene i djecu koja su pretrpjela obiteljsko nasilje). Odaziv je bio jako dobar, jer je oko 500 vježbača posjetilo novigradsku sportsku dvoranu.

Organizator eventa je i ove godine DSR "AlphaFit" Umag, a uz potporu Grada Novigrada, TZG Novigrad, Lagune Novigrad d.d. te drugih volontera u pripremi je cjelodnevni fitness program u kojem će se zasigurno svatko pronaći: od ZUMBA®fitness programa koji je već drugu godinu zaredom apsolutni hit u rekreacijskom vježbanju, kako u svijetu, tako i kod nas. Na programu su svoje mjesto pronašli zumbatomic® program za djecu (zumba za djecu), fat burning, tae bo, mini trampolini (vježbe na trampolinu, novitet u Hrvatskoj), X-tempo (također novitet u rekreacijskom vježbanju), pilates itd. Ulaznice će prodavati na ulazu Sportske dvorane Novigrad, a cijena je 50 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa