Obrtnici i poduzetnici: Treba vam knjiga prigovora

0

Bernard Benazić vlasnik Tiskare G.E.M. u Svetoj Katarini, izradio je knjigu prigovora u ispravnom, tiskanom obliku, sa svim uputama pisanim na četiri strana jezika. Ta je knjiga vrlo važna za sve obrte, poduzeća, slobodna zanimanja, iznajmljivače, apartmane, štandove, kioske, taksiste, prijevoznike, trgovine, frizere i ostale koji na bilo koji način sudjeluju na tržištu, jer ih osigurava od visokih novčanih kazni.

Naime, mnogi nisu svjesni činjenice da moraju posjedovati ovu knjigu, a često je i poistovjećuju sa knjigom žalbi, pa često kupe krivu. Međutim, knjigu žalbi moraju imati isključivo ugostitelji. Većina neupućenih to sazna tek kada ih posjeti inspektor i napiše kaznu koja može biti u visini od 5 do čak 100 tisuća kuna.

Važno je napomenuti da su riziku od plaćanja kazne izloženi i svi koji umjesto prave knjige prigovora koriste običnu bilježnicu. Takvi slučajevi nisu rijetkost, a kod inspektora to danas jednostavno ne prolazi, jer se stranice iz bilježnice lako mogu otrgnuti, a upute koje mora sadržavati svaka knjiga prigovora, nerijetko su pogrešno napisane. Više informacija na www.knjigaprigovora.com ili na tel.052/850-625. (Danijela Bukvić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa