Na kickboxing turniru u Slavonskom Brodu KBK "Lav" iz Pule drugi u klupskom poretku

0
Najmlađa četveročlana ekipa karate kluba „Lav“ iz Pule nastupila je u Rijeci
Najmlađa četveročlana ekipa karate kluba „Lav“ iz Pule nastupila je u Rijeci

Na kickboxing turniru "Slavonija open championship" u Slavonskom Brodu, održanom u subotu 30. rujna, među oko 250 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, nastupilo je i jedanaest Lavova iz Pule i Medulina.

Ekipa Lava je bila izuzetno uspješna. Osvojili su osam zlatnih, šest srebrnih i pet brončanih medalja. Najuspješnije su bile medulinske lavice Diana Tanushaj i Antonela Demović koje su u obje discipline u kojima su nastupile, osvojile prva mjesta i zlatne medalje. Na temelju ostvarenih rezultata KBK „Lav“ je u klupskom poretku osvojio drugo mjesto, odmah iza daleko najbrojnijeg domaćina.

KBK
KBK "Lav" na turniru u Slavonskom Brodu
Mladi Lavovi na nastupali u Rijeci, na najjačem karate natjecanju u Hrvatskoj

Odmah po povratku sa natjecanja iz Slavonskog Broda, slijedeći dan, u nedjelju 30. rujna, najmlađa četveročlana ekipa karate kluba „Lav“ iz Pule nastupila je u Rijeci na najjačem karate natjecanju u Hrvatskoj, Otvorenom prvenstvu Hrvatske. Sva četiri natjecatelja Lava su nastupili u kategoriji učenika odnosno učenica.

Nakon uspješno odrađenih početnih borbi, Loren Domba u kategoriji učenika do 30 kg i Marin Špigić u kategoriji učenika do 42 kg zaustavljeni su u borbama za medalju dok su Antonela Demović, učenica do 32 kg i Oskar Marić, učenik do 34 kg izgubili borbe u šesnaestini finala.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa