Labin: Prouzročio prometnu s 4,22 promila alkohola u krvi

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koju je 26. rujna oko 14.35 sati na području Labina prouzročio M.K. (47) nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Naime, muškarac iz Labina je vozeći Citroen pulskih tablica cestom DC 66 Pula - Rijeka i dolaskom do mjesta Donišnice, u desnom zavoju nije kretao sredinom obilježene prometne trake, uslijed čega je automobilom dvaput sletio s ceste i udario u zaštitnu metalnu ogradu. Potom se ponovno vratio na cestu, no ubrzo je opet izletio i prednjim dijelom udario u kamen. 

Nakon udara u kamen, muškarac se ponovno vožnjom u rikverc vratio na cestu i zaustavio na suprotnoj strani, gdje je prednjim dijelom automobila udario u zadnju bočnu stranu automobila VW, njemačkih tablica kojim je upravljao 26-godišnji njemački državljanin.

Unatoč svemu, M.K. je namjeravao nastaviti raditi prekršaje, stoga je doveden je u prostorije Policijske postaje Labin i ondje ostao do prestanka djelovanja opojnih sredstava.

Utvrđeno je da je imao 4,22 promila alkoholau krvi.

Protiv njega se nadležnom prekršajnom sudu podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je Istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa