Na ovogodišnjem Justbe Festivalu u Motovunu vrhunski glazbeni program (video)

0
JustBe Festival održati će se 5., 6. i 7. listopada na glavnom trgu u Motovunu
JustBe Festival održati će se 5., 6. i 7. listopada na glavnom trgu u Motovunu

Ovogodišnji JustBe Festival održati će se 5., 6. i 7. listopada na glavnom trgu u Motovunu. Festival je humanitarnog karaktera i sakupljen prihod od prodaje ulaznica i proizvoda namijenjen je  stvaranju centra koji će raditi na osvješćivanju i pomaganju ugroženih društvenih skupina, sa naglaskom na prevenciji nasilja nad djecom.

Naglasak ovogodišnjeg festivala  stavljamo na predstavljanje i upoznavanje različitih svjetskih kultura, upravo kako bismo potaknuli teme međuljudske snošljivosti i tolerancije, "podsjećanje" na ljubav i suosjećanje kao bazu svih kvalitetno izgrađenih ljudskih odnosa.

Tokom dana, održavamo edukativni program koji se odvija kroz izložbe, razne radionice i predavanja na temu održivog razvoja, ekologije, permakulture, gastronomije, zdrave prehrane, međuljudske snošljivosti, upoznavanja tradicionalnih običaja iz Hrvatske i različitih krajeva svijeta.

Festival je isto tako  izlagačkog prodajnog karaktera, gdje  posjetitelji mogu pogledati kušati ili kupiti određene proizvode od ručno izrađenog nakita i originalnih ukrasa, sa naglaskom na hrvatske, autohtone  proizvode.

U glazbenom programu nastupiti će istaknuti međunarodni i domaći umjetnici koji kombiniraju tradicionalno etno i suvremeno jazz zvukovlje. U Motovunu će nastupiti Mad Professor, gospodin Neil Ariwa Fraser, DJ Dub, Roots Reagge  and Techno - drum/bass,Tamara Obrovac i Transhistria Ensemble, Vlatko Stefanovski Trio,Putokazi, Dubravko Lapaine sa Druydima i Le Zbor.

Prodaja karata preko svih prodajnih mjesta eventim.hr, a sve informacije možete saznati na www.justbefestival.com ili  pozivom na info telefon  099 4501144

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa