Opet se bune susjedi Uljanika: Snimka buke iz kluba

0
Buka iz Uljanika uznemirava stanare okolnih kuća
Buka iz Uljanika uznemirava stanare okolnih kuća

Nakon što su se stanari okolnih zgrada kod Arene u Puli, kojima smeta buka oko radova zbog održavanja manifestacije Arena Ice Fever, nakon razgovora s pulskim gradonačelnikom Borisom Miletićem, malo smirili, oni koji žive blizu discko kluba Uljanik, ponovo su se oglasili.

„Otkad smo na Facebook stranicama udruge načeli temu buke iz disco kluba Uljanik i ostalih ugostiteljskih objekata i manifestacija, koje do ranih jutarnjih sati onemogućavaju san okolnim stanarima, počeli smo primati brojne prijave građana i telefonske pozive na tu temu“, navodi se u priopćenju Dušice Radojčić iz Zelene Istre.

Kako su izvijestili, u videu je evidentno da je nevjerojatno da netko to može izdržati jednu noć, a kamo li svakog četvrtka, petak i subote. Prva snimka odnosi se na 8. srpnja, 1 i 30 ujutro, koncert grupe "Dječaci". Druga snimka je od 13. srpnja ove godine u 2 i 30 ujutro.  Snimke su napravljene običnim digitalnim fotoaparatom. Na njima se vidi televizor, ton je normalne glasnoće, ali se ne čuje od buke koja dolazi iz Uljanika.

Snimke ćemo proslijediti nadležnoj Sanitarnoj inspekciji i nadležnima u Gradu Puli, kažu iz Zelene Istre, jer su oni to i omogućili, naglašavaju. „Niti jedna od brojnih prijava građana po pitanju buke tom pitanju nije do sada urodila nikakvim rezultatom. Zahvaljujemo unaprijed na suradnji i pomoći građanima“, stoji na kraju priopćenja koje potpisuje Dušica Radojčić.

snimke možete pogledati ovdje http://www.facebook.com/photo.php?v=10151204490091578

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa