Tony Cetinski je 'procvjetao' s novom curom Sandrom Mulvaj

0
Tony Cetinski
Tony Cetinski

Nakon rastave od Ivane Nobilo čini se kako Tony Cetinski (43) opet ljubi, piše Gloria . Pjevač je sa svojom novom djevojkom prošetao Rovinjem, a onda su i popili kavu na rivi. Očevici su ustvrdili kako pjevačeva nova odabranica izgledom jako podsjeća na njegove dvije bivše supruge, Antonelu Butigan (36) i Ivanu Nobilo (34). Sandra Mulvaj (38) je rastavljena majka dvoje djece, a radi kao menadžerica regionalne ditribucije u Tvornici duhana Rovinj. Rođena je u Opatiji, a živi i radi u Rijeci.

Čini se da se par susreo prije nešto više od mjesec dana i čini se kako su se zaljubili na prvi pogled, ali još nije poznato kako i gdje su se točno upoznali. Pjevačevi prijatelji kažu kako je Tony uz nju jednostavno 'procvjetao' te napominju kako on uz nju djeluje raspoloženo i zadovoljno. Zajedničko vrijeme provode u šetnjama, ručkovima ili vožnji motorom po Rijeci ili Rovinju. 

Za novu Tonyjevu djevojku zna i njegova bivša supruga Ivana Nobilo koja nije htjela komentirati njegov privatni život, ali napomenula je i kako joj je bitno da je Tony sretan.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa