Ostavka Aleksandra Puha još nije potvrđena, ali ni demantirana

0
Aleksandar Puh
Aleksandar Puh

Navodna ostavka općinskog državnog odvjetnika u Puli, Aleksandra Puha, pod velom je tajne. Kako još nitko nije dao službenu potvrdu tih nagađanja, već samo „kuloarom kruže priče“, pokušali smo doznati je li Puh uopće razriješen te dužnosti.

Kako se on osobno ne javlja na mobitel, nazvali smo ured županijske državne odvjetnice Mirjane Jelenić čija nam je tajnica rekla da je ona na sastanku te da informacije vezane za navodnu ostavku Puha, ne daje. Ipak, uputila nas je da upit pošaljemo e-mailom te još jednom naglasila kako odgovor vjerojatno nećemo dobiti.

Na web stranicama DORH-a  na kojima bi informacije vezane za bilo kakve kadrovske promjene trebale biti redovite, takvog priopćenja nema. Sudeći po tome, nikakva ostavka, bar ne još, nije na snazi.

Glasnogovornica DORH-a Martina Mihordin ne javlja se na telefon, pa smo i njoj poslali upit e-mailom na koji odgovor nije stigao. No, kako na njihovim službenim stranicama još uvijek stoji da je Općinski državni odvjetnik u Puli Aleksandar Puh, nemamo razloga sumnjati da je tomu tako.

Zanimljivo je da je Aleksandar Puh bio osoba od najvećeg povjerenja Mladena Bajića u Istri, a jedna osoba bliska državnom odvjetništvu rekla nam je da Puh nikada ništa nije radio bez znanja i blagoslova šefa Bajića, pa tako je vjerojatano bilo i u slučaju zemljišta u Općini Medulin, zbog kojeg navodno mora odstupiti. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa