Četiri zvjezdice hotela Histria Park Plaza u Pulu privlače bogate goste

0
Uređeni bazeni na Verudeli
Uređeni bazeni na Verudeli

Arenaturistov Hotel Histria dobio je četiri zvjezdice i novo ime, Hotel Histria Park Plaza te vrata novouređenog objekta gostima otvorio krajem svibnja. Time se, dakako, povećala cijena boravka u tom, sada luksuznom hotelu, ali gostiju visoke platežne moći, kako smo doznali od Manuele Kraljević direktorice marketinga Arenaturista, ne manjka.

Suvremeno opremljena kongresna dvorana, wellness i sauna, kino dvorana, uređena šetnica sa novim trgovinama, kafićima i galerijom… Samo su neke od stvari koje privlače velik broj gostiju, kazala mi je u razgovoru Kraljević.

Manuela Kraljević
Manuela Kraljević

Zimi će, napominje, uređen bazen sa wellnesom i saunom biti otvoren za građane i nuditi im brojne pakete, a u međuvremenu u njemu uživaju gosti hotela.

„Mi smo nevjerojatno zadovoljni jer smo, unatoč jako neizvjesnoj godini, postigli maksimum“, rekla mi je Kraljević i napomenula kako je lipanj bio iznad svih očekivanja, a srpanj je već sada, ispunio planirano što samo dokazuje, kako je istaknula, da je investicija bila itekako dobra, a bit će ih, otkrila mi je Kraljević, još.

Apartmani - Park Plaza Verudela
Apartmani - Park Plaza Verudela

Sada, dakako, imaju goste visoke platežne moći, iako su zadržali i neke stare goste. „Jako nam je drago da nam u velikom broju dolaze Britanci, inače vjerni gosti hotela Park Plaze, a oni su nam itekako dobra referenca s obzirom da konzumiraju i kulturnu ponudu grada, ne samo sunce i more, a to je jako velik značaj za Pulu i Istru“, napominje i dodaje da su neki od britanskih gostiju koji su u Histriji boravili u lipnju, već rezervirali smještaj za rujan. „To dokazuje da su otkrili novo mjesto za odmor što itekako mnogo znači za ovaj grad. Elitni gosti, naime, više ne moraju odsjedati isključivo u Rovinju“, kazala je.

Restoran hotela Histria Park Plaza
Restoran hotela Histria Park Plaza

Čitavo turističko naselje Punta Verudela, je pak, idealna za obiteljski turizam. „Apartmane koji su imali svega dvije zvjezdice digli smo na višu razinu, uredili bazene i okoliš te sada taj prekrasni poluotok zvani Verudela zaista može služiti Puli na čast“, rekla je Kraljević na kraju. (Tekst i foto: Paola Albertini

Kongresna dvorana hotela
Kongresna dvorana hotela

Dječji kutak na Verudeli
Dječji kutak na Verudeli

Hotel Histria Park Plaza
Hotel Histria Park Plaza

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa