Istarsko izaslanstvo sudjelovalo na 8. Brend konferenciji u Beogradu

0
Istarski župan Jakovčić na konferenciji
Istarski župan Jakovčić na konferenciji

Izaslanstvo Istarske županije predvođeno županom Ivanom Jakovčićem, te gradonačelnici istarskih gradova Buja, Buzeta, Labina, Novigrada, Pule i Vodnjana sudjelovali su u utorak, 29 svibnja 2012. godine, na 8. Brend konferenciji "Međunarodna suradnja, investicije, izvoz i nova tržišta" u Sava centru u Beogradu.

Među istaknutim sudionicima međunarodne konferencije u radu je sudjelovao i župan Jakovčić naglasivši potrebu turističkog brendiranja Istarske županije za dobrobit regionalnog razvoja. Zapažena izlaganja na temu "Turizam i suvremeni svijet - regionalna turistička ponuda" te "Elitni turizam - dobri primjeri iz prakse", održao je  pročelnik Upravnog odjela za turizam Istarske županije Branko Curić.

U posebnom dijelu 8. Brend konferencije "Međunarodna suradnja, investicije, izvoz i nova tržišta" župan Istarske županije primio je istaknutu nagradu "Brand Leader Award". Nakon Brend konferencije župan Jakovčić sa suradnicima sastao se s veleposlanikom Republike Hrvatske u Republici Srbiji Željkom Kuprešakom, priopćeno je iz Kabineta župana.

Jakovčić je primio istaknutu nagradu
Jakovčić je primio istaknutu nagradu "Brand Leader Award"
Sastanak s hrvatskim veleposlanikom u REpublici Srbiji Željkom Kuprešakom
Sastanak s hrvatskim veleposlanikom u REpublici Srbiji Željkom Kuprešakom

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa