Briljantan potez "medvjeda": U rujnu hokej u pulskoj Areni

0
Navijači će u rujnu "medvjede" bodriti u puskoj Areni
Navijači će u rujnu "medvjede" bodriti u puskoj Areni

Medveščak svake sezone ide korak naprijed, pa bi tako nakon Doma Sportova, Šalate i zagrebačke Arene, novi dom iduće sezone mogla biti pulska Arena! Fantastična ideja čelnika 'medvjeda' zasad je još samo ideja, ali bi se vrlo lako mogla ostvariti, piše 24sata.

Ovisi o puno faktora, a klupski glasnogovornik Ranko Vučinić objasnio nam je o čemu se radi. "Prvi faktor su financije. Kao drugo, Arena je spomenik pod zaštitom UNESCO-a pa treba biti pažljiv, što se smije dirati, micati i mijenjati.

Puno je tehničkih uvjeta koje treba ispuniti", rekao je Vučinić i dodao kako je treći faktor ispunjen: "Čelnicima EBEL-a smo na sastanku predstavili projekt i rekli su nam da će nas podržati". Dvije utakmice u Amfiteatru igrale bi se sredinom rujna ove godine.

Medveščak je danas izdao i priopćenje:

Mogući projekt igranja hokejskih utakmica u pulskom Amfiteatru danas je u svojem načelnom obliku kao ideja i prijedlog predstavljen predsjedništvu i klubovima članovima regionalne lige EBEL.

Nakon što svi detalji, prvenstveno oni financijske prirode, ali i zbog činjenice kako je pulski Amfiteatar spomenik pod zaštitom UNESCO-a, budu dogovoreni i riješeni i nakon što održavanje projekta bude sigurno, moći ćemo govoriti detaljnije o ovom projektu. Za sada je to samo ideja čija realizacija ovisi o mnogim činjenicama, te o finalnom dogovoru Kluba i partnera uključenih u organizaciju ovakvog projekta, prenosi 24sata.

Pulska Arena ugostila bi hokejaše Medvešćaka
Pulska Arena ugostila bi hokejaše Medvešćaka

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa