Trojani uspješno nastupili na Državnom kickboxing prvenstvu

0
Ekipa Trojan sa svojim trenerom
Ekipa Trojan sa svojim trenerom

U Splitu je 13. svibnja održano Hrvatsko kickboxing prvenstvo u light contactu za kadete, juniore i seniore. Na prvenstvu je sudjelovalo 220 natjecatelja iz 25 kickboxing klubova iz cijele Hrvatske. Među njima je nastupilo troje nstjecatelja iz Kickboxing kluba "Trojan Istra" Pula i jedan natjecatelj iz Kickboxing kluba "Trojan" Vodnjan. Trojane je na prvenstvo vodio trener Haris Vojniković. Natjecatelji Trojana uspješno su nastupili na prvenstvu osvojivši tri zlatne medalje.

U kategoriji Seniora -84 kg Saša LJubojević osvojio je zlato i titulu državnog prvaka. Nakon što je u Juniorskoj kategoriji osvojio sve što se osvojiti može, Saša i u Seniorima nastavlja svoj pobjedonosni pohod na medalje. U kategoriji Juniorki  -65 kg Emily Vitasović osvojila je zlato i titulu državne prvakinje. Emily se iz turnira u turnir profilira kao jedna od najvećih mladih nada kluba i ova medalja potvrda je njezine kvalitete. U kategoriji Seniora -89 kg Toni Mikelić osvojio je zlato i titulu državnog prvaka. Toni, član KBK  "Trojan" Vodnjan, nastavlja sa osvajanjem medalja na turnirima i pokazuje svoju iznimnu kvalitetu.

Vodnjan pokazuje da je rasadnik talenata u ovom sportu. U kategoriji Juniora -74 kg Mario Crnobori ispao je u prvom kolu u borbi protiv veoma teškog protivnika. Četiri  takmičara,osvojena tri zlata,izuzetan su uspjeh i dokaz kvalitetnog rada u klubu i dobar razlog za zadovoljstvo trenera Harisa Vojnikovića.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa