Puležanka Ana Alaber briljirala na kickboxing kupu u Austriji

0

Na Svjetskom kickboxing kupu „Austrian Classics Worldcup 2012“, koji se održavao od 20. do 22. travnja u velikoj olimpijskoj dvorani u Innsbrucku, sudjelovalo je oko 1670 natjecatelja iz 23 zemlje.

Među njima je nastupilo i osam natjecatelja kickboxing kluba „Lav“ iz Pule i Medulina. Lavovi su nastupili u semi contactu i light contactu. Pulska natjecateljica Ana Alaber bila je najuspješnija i čak se tri puta popela na pobjedničko postolje. Osvojila je tri medalje i trofej pobjednika.

Ana Alaber
Ana Alaber
U light contactu u kategoriji starijih kadetkinja do 46 kilograma Ana Alaber je osvojila prvo mjesto, zlatnu medalju i trofej pobjednika, u semi contactu u kategoriji starijih kadetkinja do 46 kilograma težine Ana je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, a u light contactu u kategoriji juniorki do 50 kilograma težine treće mjesto i brončanu medalju.

Ostali natjecatelji izu domaćih klubova, Alen Muminčehaić, Mislav Fabijančić, Arnes Pervić, Loren Domba iz pulskog te Ardiana Kajtazi, Diana Tanushaj i Antonela Demović iz medulinskog kickboxing kluba „Lav“ stigli su nadomak medalje no uglavnom zbog povreda zaustavljeni su u borbama za medalju. Na cjelokupnom natjecanju bilo je dosta povreda natjecatelja pa je tako i senior Alen Muminčehaić pretrpio jaču ozljedu zbog koje se morala prekinuti njegova borba.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa