Stravična nesreća kraj Medveje: Poginuli pulski i labinski motorist

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se 21. travnja predvečer dogodila između Medveje i Mošćeničke Drage, nedaleko Kraja, smrtno su stradala tri motociklista: Branko Mađarević (52) iz Pule, Marinko Nimac (50) iz Rijeke i Klaudio Miletić (30) iz Labina. Teško ozlijeđen je Labinjan Saša Kočevar, a njegovi sugrađani Dino Paliska i Natan Horvatek prošli su s lakšim ozlijedama. U nesreći je sudjelovalo sedam motocikala od kojih je pet izgorjelo.

Sudarile su se dvije grupe motociklista, Labinjani su dolazili s riječke, a Mađarević i Nimac s istarske strane. Prvo su se sudarila dva motora, a zatim su na njih naletjeli ostali. Nekolicina ih se uspjela zaustaviti na vrijeme.

- Oko 19 sati vozili smo se od Lovrana prema Moščeničkoj Dragi. Iza nas vozilo je oko 10 motorista koji su nas u zavoju pretekli. Mi smo ih propustili jer su vozili dosta brzo. Na sljedećem zavoju vidjeli smo veliku vatru i ljude kako gore. Nazvali smo hitnu, policiju i vatrogasce koji su došli pola sata nakon nesreće - ispričala je za 24sata žena koja je svjedočila strašnom prizoru. (N.Č.)

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa