Leonora Surian: Volim moju Istru i ne bih je nizašto mijenjala

0
Leonora Surian
Leonora Surian

Vrckasta i luckasta, vesela i nadasve simpatična, s dvije različite cipele, kao prava plavuša, Leonora Surian od samog je dolaska u Pulu i susreta s novinarima, oduševljavala i nasmijavala svojom osebujnom pojavom, neposrednošću i prirodnošću. „Znaš zašto su vicevi o plavušama kratki? Da bi ih crnke mogle razumjeti!“, tim je vicem započeo naš razgovor, popraćen Leonorinim zaraznim smijehom.

Leonora je kao prava plavuša obula različite cipele
Leonora je kao prava plavuša obula različite cipele

Rekla mi je da je na ideju za skupljanjem viceva o plavušama koji su ukoričeni u knjigu „Vic je što sam plava“, došla iz više razloga. „Od kad sam rođena, slušam viceve o plavušama, pa mi je puk'o film. U svoju i obranu svih plavuša, izdala sam knjigu s vicevima“, kazala mi je Leonra uoči promocije knjige u Puli 11. travnja i dodala kako je knjiga dokaz da se plavuše šale na svoj račun. „Mi smo neopterećene klišejima“, dodala je.

„Uostalom, kao svaka glumica, bio je red da i ja izdam knjigu, to je sada IN“, izjavila je Leonora kroz smijeh.

Inače, njezin je djed iz Jasenovika kod Kršana gdje Leonora i njezina obitelj imaju kući. „Ondje smo proveli nekoliko dana za Uskrs. Ja volim moju Istru jako, ne bih je ni za što mijenjala“, kazala mi je na kraju.

U pulskom butiku Le mode, uz promociju Leonorine knjige održana je i modna revija butika i pulskog dizajnera Uroša Raguža, URRU design. (Tekst i foto: Paola Albertini)   

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa