NK Istra 1961 osvojila sva tri boda, Ištuk više nije trener HNK Rijeka

0
Igor Pamić
Igor Pamić

Nakon Varaždina i Lokomotive, Istra je osvojila sva tri boda i protiv Šibenika. Ukupno osvojenih 10 bodova u četiri utakmice popravilo je i stanje na tablici, tako da se Istra trenutno nalazi na samo pet bodova od petog mjesta. Ipak, "zeleno-žuti" mogli su stradati u samoj završnici kada je Šibenik krenuo na sve ili ništa, ali je u 85. minuti izvrsno obranio Prskalo.

Igor Pamić, trener Istre 1961, je izjavio da je vesel ali stari vrlo brzo, aludirajući na upravo spomenutu priliku Šibenika. Ujedno je dodao da ne bi rekao da su bili loši, ali su u nekim trenucima djelovali panično, bilo su loši u nekim taktičkim segmentima, kod postavljanja, a uz to bilo je i puno individualnih pogrešaka, ali je na kraju dodao da su odigrali dobro, jedino ga smeta taj kraj, zadnjih 15 minuta. „Tada je došlo do straha i imali smo puno sreće. Ipak čestitam svojim igračima na prikazanoj igri“, rekao je.

O sljedećem susretu protiv Lučkog koji će se odigrati u srijedu na Drosini, Igor Pamić je rekao da je Lučko na terenu jako dobro organizirana ekipa, imaju puno brzih i tehnički potkovanih igrača, priznao je da ih se boji te da će im trebati puno pameti na toj utakmici.

Ivo Ištuk više nije trener HNK Rijeka

Nakon poraza od Zadra uprava HNK Rijeka smijenila je trenera prve momčadi Ivu Ištuka. Presudila mu je predstava igrača u susretu protiv Zadra te je došlo do smjene. Novi trener bit će  Dragan Skočić.

Ivo Ištuk
Ivo Ištuk

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa