Marko Zlatić novi predsjednik Općinskog vijeća Medulina

0
Marko Zlatić
Marko Zlatić

Marko Zlatić iz Pomera, 37-godišnji poduzetnik, vlasnik jednog poduzeća u Puli, član IDS-a proteklih šest godina, novi je predsjednik Općinskog vijeća Općine Medulina. Izglasano je to na 26. sjednici Općinskog vijeća 15. ožujka na kojoj je Zlatić najprije prisegnuo te postao član vijeća, a potom je izabran za novog predsjednika vijeća.

Vijećnik Emil Jukopila prilikom glasanja bio je suzdržan, no to je obrazložio činjenicom kako mu Zlatić do sad nije bio poznat. Goran Buić, načelnik Općine Medulin, istaknuo je kako je Zlatić do sada bio aktivan kao član školskog odbora u Medulinu te radio na sustavu javne rasvjete, stoga je mnogima ipak poznat. „Mislim da je to što je do sad bio nepoznat u ovom vijeću prednost, a ne prepreka. Tako će donijeti  jednu novu energiju i osvježiti vijeće“, izjavio je Buić. Zlatić se predstavio Općinskom vijeću i tom prilikom rekao da je oženjen i otac jednog djeteta.

Na 26. sjednici doneseno je i rješenje o utvrđivanju mirovanja mandata vijećniku Darku Lorencinu koji zbog obaveza na novom radnom mjestu u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, gdje radi kao pomoćnik ministra Radimira Čačića, nije u mogućnosti aktivno sudjelovati u radu Općinskog vijeća. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Goran Buić
Goran Buić

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa