Sumnja se da su automobili Krstijana Floričića namjerno zapaljeni

0
Očevid na mjestu paleža
Očevid na mjestu paleža

U Premanturi, u naselju Munte, mjestu gdje su u četvrtak, 9. veljače oko 21 sat izgorjela dva automobila, očevid još traje.  Riječ je „Audiju“ i „Mercedesu“ Kristijana Floričića i njegove supruge Tamare koja su, sumnja se, namjerno zapaljena. No, policija do okončanja očevida ne želi davati nikakve detaljnije informacije.

Vatra je, kako se čini, dobrano zahvatila oba automobila poznatog hrvatskog investitora i vlasnika fonda Aureus Invest, brokera Kristijana Floričića i njegove supruge koji su, prema riječima susjeda, planula brzinom svjetlosti. No, zbog velike hladnoće i jake bure, na ulici nema nikog, a jedna od susjeda koju sam zatekla u blizini kuće Floričićevih, rekla mi je da ni ona ni njeni ukućani nisu čuli ništa s obzirom na jak vjetar zbog kojeg svako malo nešto „lupa“.

Floričići žive u naselju Munte
Floričići žive u naselju Munte
Kristijan Floričić (u sredini) sin je Marija Floričića, bivšeg direktora Istarske banke (sjedi)
Kristijan Floričić (u sredini) sin je Marija Floričića, bivšeg direktora Istarske banke (sjedi)
U požaru, srećom, nitko nije ozlijeđen, a vatrogasci su brzo intervenirali i ugasili vatru. Točna materijalna šteta nastala zbog paleža automobila, koja je po svemu sudeći velika, tek će se utvrditi.

Inače, Kristijan Floričić je sin Marija Floričića, dugogodišnjeg direktora Istarske banke koji je 2000. Godine, nakon propasti banke  doživio moždani udar, nakon čega je umirovljen . Kristijana Floričića nazivaju „kultnim investitorom u vrijednosne papire“, a je li ovaj incident povezan s njegovim djelovanjem ili je to tek puka slučajnost, odnosno nesreća, rasvijetlit će se po okončanju očevida. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa