Mjesni izbori u Puli: Predstavljeni nositelji listi IDS-SDP

0

“Okupili smo najbolje ljude i pripremili kvalitetne programe za poboljšanje kvalitete života u Gradu Puli”, izjavio je tajnik pulskog IDS-a Edi Gobo na tiskovnoj konferenciji, održanoj 19. siječnja na kojoj su predstavnici IDS-a i SDP-a predstavili liste za vijeća mjesnih odbora grada Pule i njihovih nositelja.
Gobo je izrazio zadovoljstvo suradnjom sa pulskim SDP-om, s kojim je IDS dva puta za redom pridobio povjerenje većine glasača u Puli. Tajnik pulskog IDS je podsjetio kako je ovo „prvi put da će se izbori za sve mjesne odbore u Puli održati istog dana, što će omogućiti velike uštede i dodatno motivirati birače da izađu na izbore“.
Predsjednik gradske organizacije SDP-a Pule Denis Martinčić je također istaknuo kako će održavanje Referenduma za ulazak Hrvatske u EU i izbora za Vijeća mjesnih odbora u istom danu omogućiti bolju informiranost građana. Martinčić je naglasio važnost ovih izbora i pozvao sve građane grada Pule da u nedjelju izađu na izbore. „Ovi su izbori garancija da će biti prepoznati svi sadržaji od posebne važnosti za podizanje kvalitete života u Puli“, tvrdi Martinčić.
Danijel Ferić, član Predsjedništva gradske organizacije SDP-a Pule, je poručio da su troškovi ove kampanje svedeni na najmanju moguću mjeru s obzirom na financijsku situaciju u zemlji.    
Vijećnica Elena Gattoni-Stepanov je predstavila nositelje zajedničkih kandidacijskih listi IDS-a i SDP-a za  Vijeća mjesnih odbora, te pozvala Puležane da iskoriste svoje pravo sudjelovanja u razvitku ovoga grada.
Podsjetimo, nositelji lista IDS-SDP po mjesnim odborima su: MO Busoler – Danijel Deković; MO Nova Veruda - Draženko Janušević; MO Arena – Klaudio Paljar; MO Kaštanjer – Valter Bilić; MO Monte Zaro – Nebojša Vuković; MO Monvidal Matija Rojnić; MO Stari grad Sonja Fable; MO Stoja – Laura Vuković; MO Sveti Polikarp Sisplac – Ivan Lasić; MO Šijana – Alen Drandić; MO Štinjan Dušanka Babić; MO Valdebek – Massimo Brajuha; MO Veruda – Lorna Zimolo; MO Vidikovac – Boris Fornažar i MO Veli Vrh – Vilim Lanac.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa