Boris Miletić traži zamjenu za Bernarda Zenzerovića

0
Gradonačelnik Boris Miletić na konferenciji za novinare
Gradonačelnik Boris Miletić na konferenciji za novinare

Novi sastav Povjerenstva za programe u prostorima kulturno-povijesnih spomenika, jedna je od odluka koju je Gradonačelnik Pule Boris Miletić donio u razdoblju od 30. prosinca 2011. do 12. siječnja 2012. godine. Svi akti doneseni u tom razdoblju predstavljeni su na konferenciji za medije, održanoj 13. siječnja u gradskoj palači.

Razlog za predloženu izmjenu je, kako je obrazloženo, odlazak Bernarda Zenzerovića s mjesta pročelnika Ureda Grada i predsjednika Povjerenstva za  programe u prostorima kulturno-povijesnih spomenika. Podsjetimo, Zenzerović je od 2. siječnja tajnik kabineta novog ministra turizma, Veljka Ostojića.

Erik Lukšić, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti, koji je do sada bio član, predložen je za predsjednika Povjerenstva, a članovi su i dalje dosadašnji predsjednik povjerenstva, Eros Čakić iz Odsjeka za kulturu, Sanja Cinkopan Korotaj iz Turističke zajednice Grada Pule, Darko Komšo iz Arheološkog muzeja Istre, Gracijano Kešac iz Povijesnog muzeja Istre, Veljko Ujčić iz Pula Film Festivala i Željko Marković iz udruge Pristojno društvo.

Grad Pula je raspisao i natječaj za pomoćnika pročelnika za društvene djelatnosti, Erika Lukšića te novog pročelnika Ureda gradonačelnika Pule, umjesto Bernarda Zenzerovića.. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa