promili naši svagdašnji

Labinjani vole napuhati 2,48

0
Ilustracija (foto: PU istarska)
Ilustracija (foto: PU istarska)

Čini se da Labinjani vole napuhati 2,48!

Naime, labinska policija je ovaj vikend zabilježila dva slučaja u kojima su nesavjesni vozači sjeli za upravljače pod jakim utjecajem alkohola.

 

Prvo je 26. listopada oko 00.50 sati u Ulici Zelenice u automobilu pulskih registracijskih oznaka zatečen i kontroliran 34-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2.48 promila, koji je sankcioniran novčanom kaznom u iznosu od 1.320 eura i zabranom upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Samo dan kasnije, 27. listopada oko 11.40 sati u mjestu Lazarići u općini Kršan, policijski službenici su za upravljačem automobila pulskih registracijskih oznaka zatekli 61-godišnjaka pod utjecajem alkohola od 2.48 promila. Vozaču je određen smještaj u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te mu je izrečena  novčana kazna u iznosu od 1.320 eura i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Dodajmo da je prometna policija 25. listopada oko 20 sati na kolniku Ceste prekomorskih brigada u Puli zaustavila i kontrolirala automobil pulskih registracijskih oznaka kojim je pod utjecajem alkohola od 1.82 promila upravljao 43-godišnjak. Muškarcu je određen smještaj u posebnim prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.320 eura i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od šest mjeseci.

 

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa