PRVA RUKOMETNA LIGA - JUG

Ni nezaustavljivi Arian Bašić nije mogao sam protiv senjskih 'uskoka'

0
PETNAEST POGODAKA U SENJSKOJ MREŽI - Arian Bašić (foto: Milivoj Mijošek)
PETNAEST POGODAKA U SENJSKOJ MREŽI - Arian Bašić (foto: Milivoj Mijošek)

Buzetski rukometaši su na gostovanju u Senju nastavili s negativnom serijom rezultata, ubilježivši treći uzastopni poraz. Bez odsutnog Karla Jakca, momčad Ranka Silića bila je dodatno oslabljena da bi parirala kvalitetnoj domaćoj momčadi koja je već u ovim prvim kolima prvoligaškog natjecanja pokazala kako će ove godine biti težak protivnik mnogim favoritima. Gosti su sa možda i nikad mlađom postavom krenuli put Senja i vrlo se uspješno držali prvenstveno zahvaljujući raspoloženom Arianu Bašiću koji je postigao više od polovice buzetskih golova (15 zgoditaka).

Nakon Bašićevog početnog pogotka, Senjani su preuzeli konce igre u svoje ruke te održavali prednost sve do poluvremena, kada ponovno Bašić svojim zgoditkom postavlja konačan rezultat prvog dijela (15:13).

 

Odmor je očito više godio gostujućim rukometašima, koji sa serijom 3:0 Marka Dobše, Bašića i Vanje Šegote stižu do vodstva u (15:16), kojeg su Buzećani održavali u prvih deset minuta drugog poluvremena. Iskusni Bašić bio je jedini koji je uspješno pratio zaostatak koji su Buzećani u tom dijelu susreta imali za Senjanima (23:20 - 49’) da bi u 53. minuti uz Igora Šegotu bio najzaslužniji za novo izjednačenje (25:25). Momčadi su u posljednje tri minute susreta ušle s izjednačenim rezultatom, da bi potom domaća momčad ipak bila uspješnija te upisala nova dva boda.

Statistika utakmice:

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa