PRVA HRL - JUG

Rovinježi nastavljaju seriju i približavaju se sredini ljestvice

0
Nedjeljko Jurković (FOTO: Milivoj Mijošek)
Nedjeljko Jurković (FOTO: Milivoj Mijošek)

Nakon tri početna poraza, rukometaši Rovinja na gostovanju kod Vodica zaredali su i s drugom uzastopnom pobjedom. Tijekom cijele utakmice, Rovinježi su uspijevali održavati laganu prednost, dok su se Vodice trudile pratiti njihov tempo, no na kraju bez uspjeha u osvajanju bodova.

Na samom početku susreta Rovinj je brzo preuzeo vodstvo zahvaljujući golu Nikole Đurkovića već u 29. sekundi te Alessija Benussija, a njihovu igru na samom početku nije poremetio ni crveni karton Edina Beharovića već u trećoj minuti susreta zbog neopreznog nenamjernog udarca u glavu protivničkog igrača. Gol do dva prednosti gostujući su rukometaši tijekom većeg dijela prvog poluvremena.

 

U drugom poluvremenu, Rovinj je konstantno uspijevao odolijevati pritiscima Vodica zahvaljujući vrhunskim izvedbama Nedjeljka Jurkovića i Filipa Mataije. Vodice su se trudile rezultatski približiti, ali serija golova Rovinja Jurkovića u završnim minutama samo je potvrdila pobjedu rovinjskih rukometaša. U gostujućim redovima najefikasniji je bio Nedjeljko Jurković s deset postignutih zgoditaka, dok je Filip Mataija zabilježio gol manje.

Statistika utakmice:

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa