'Planet After Dinner'

Najveći party jeseni stiže u Pulu! Nastupa vodeća beogradska DJ-ica u pratnji Felvera i MAD kolektiva

0

Pula postaje epicentar zabave 31. listopada, kada dva renomirana klupska brenda, zagrebački Planet Srijeda i pulski Music After Dinner, zajedničkim snagama organiziraju spektakularni party pod nazivom Planet After Dinner. Ovaj jedinstveni događaj odvijat će se u glamuroznom predvorju Doma Hrvatskih Branitelja, arhitektonskom dragulju Pule, koji će za ovu priliku biti pretvoren u nezaboravnu party lokaciju.

 

Posebna zvijezda večeri je svjetski poznata DJ-ica beogradskih korijena, Tijana T, koja svojim nevjerojatnim talentom i energijom osvaja publiku na globalnoj razini. Na sceni je prisutna preko 20 godina, a njezin specifični stil spaja acid techno, house, electro i trance. Nastupala je u više od 50 zemalja, a sada dolazi u Pulu kako bi svojom energijom rasplesala Planet After Dinner.

Uz Tijanu T, na glazbeno putovanje vodi nas Felver - dugogodišnji pionir elektroničke glazbene scene u Hrvatskoj, s karijerom koja traje preko 30 godina. Trenutno vodi program Planet Srijeda, koji okuplja uzbudljive izvođače iz raznih krajeva svijeta, pružajući platformu za specifične, leftfield zvukove. U svojim nastupima, Felver je poznat po glazbenoj radoznalosti koja nadilazi žanrove te je cijenjen zbog svoje sposobnosti da prenese autentične emocije zvukova koji sežu od 80-ih godina do onih najaktualnijih.

U večer nas uvode i domaćini, INKA i Damian, predvodnici renomiranog Music After Dinner kolektiva koji kontinuirano, sada već više od 10 godina, podižu klupsko iskustvo uz organiziranje jedinstvenih događaja na posebnim pulskim lokacijama.

Posjetite Planet After Dinner, vjerujte intuiciji, poručuju organizatori.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa