od ove godine i u Puli

Tri, četiri…brada! Krenule prijave za bradatu aukciju u tri grada

0

Danas kreću prijave za ovogodišnju 'Bradatu aukciju'. To je netipična humanitarna akcija koja se održava po osmi put i u kojoj muškarci doniraju svoje brkove ili brade, a prikupljene donacije uplaćuju se lokalnim udrugama za borbu protiv raka, javljaju organizatori.

'Bradata' je pokrenuta u Splitu i do lani je bila isključivo lokalna priča, ali prošle godine proširili smo se na sami istok Hrvatske, u Vinkovce, a ove godine pridružila se i Pula, rekao je Marko Sučić, suosnivač Bradate aukcije gdje će sve biti održana akcija.

 

Bradata aukcija u Puli i Vinkovcima održava se zadnje subote u studenom, a u Splitu tjedan dana kasnije, 7. prosinca.

Uz samu aukciju organizira se cijeli niz 'bradatih' događaja kojima se na zabavan način podiže svijest o važnosti muškog zdravlja te preventivnih pregleda koji spašavaju živote.

Svaki događaj organiziran u sklopu Bradate vrijedan je dio mozaika koji nas gura korak bliže cilju da što veći broj muškaraca shvati vrijednost prevencije kod malignih oboljenja, nastavio je Sučić.

U skladu s time bit će organizirani i besplatni pregledi s novim prijenosnim ultrazvukom kojeg je Bradata aukcija donirala kako bi se pregled testisa mogao izvršiti bilo kada i bilo gdje.

Od ove godine svi se mogu prijaviti i putem nove web stranice www.bradata-aukcija.com.

Najlakši način prijave je putem naše web stranice u koju upišete podatke, procijenite vrijednost vaše brade i sve što trebate je puštati bradu i ohrabriti prijatelje da se priključe s donacijama. Naravno, bradu možete prijaviti i putem društvenih mreža tako što ćete nam poslati podatke u inbox ili nas označiti u objavi u kojoj ćete staviti sliku ili video s pozivom na brijanje vašeg ponosa, uz iznos za koji ste ga spremni obrijati, pojasnio je Siniša Šunjić suosnivač Bradate aukcije.

Svake godine Bradata aukcija ima sve veće ciljeve.

Bradata aukcija se širi i posebno nam je drago što će ove godine Puležani i Istrijani imati priliku donirati svoje brkove i brade za viši cilj i pomoći Ligi protiv raka Pula. Uz samu aukciju čekaju vas i brojni događaji kroz cijeli 11. mjesec s velikom završnicom zadnjeg dana u mjesecu, najavili su pokretači Bradate aukcije u Puli.

Zabava i kreiranje boljeg svijeta zaštitni je znak Bradate. Brkom, bradom ili donacijom možete se pridružiti putem www.bradata-aukcija.com.

 

 

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa