Održan memorijalni kros prof. Guerino Sošić

Trčalo više od 130 učenika, 90 iz osnovnih škola i 40 iz srednjih škola

0

U organizaciji Strukovne škole Eugena Kumičića, Sportske zajednice grada Rovinj i Udruge kineziologa održan je 24.memorijalni kros 'Gureino Sošič' u čast preminulog profesora, ravnatelja i sportskog radnika Guerina Sošića.

Trčali su učenici svih osnovnih škola Rovinja - Vladimira Nazora, Jurja Dobrile i Bernarda, Benussija i Srednjih škola Zvane Črnje i Eugena Kumičića.

Kros je održan na prekrasnoj, suncem obasjanoj Park šumi Punta Corrente. Uspješno je trčalo više od 130 učenika, 90 učenika osnovnih škola i 40 učenika srednjih škola.

 

Učenici petih i šestih razreda trčali su 600m, a učenici sedmih i osmih razreda 800 m. Srednjoškolci su trčali cijeli krug u dužini od 2000 m.

Kros je odlično odrađen uz pomoć kineziologa i što je još važnije prihvaćen od djece koja su sa zadovoljstvom trčala. Nagrade najuspješnijima podijeli su profesori kineziologije i tajnik Sportske zajednice grada Rovinj Roberto Krevatin.

Prije početka krosa delegacija kineziologa, Sportske zajednice i brat Guerina Lido Sošić posjetili su grob i položili vijenac.

 

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa