ZRELIJI OD TATE

Kako izgleda jedini sin Tonyja Cetinskog? Očeva je kopija, a izabrao je sasvim drukčiju karijeru

0
Tony Cetinski (Foto: Facebook)
Tony Cetinski (Foto: Facebook)

Kada je riječ o privatnom životu, pjevač Tony Cetinski svoj vješto skriva od očiju javnosti. Na društvenim mrežama rijetko dijeli obiteljske trenutke, a ovim stopama krenuo je i njegov prvorođeni sin Christian.

 

Dobio ga je u prvom braku s Dubrovkinjom Antonelom Butigan, koju je upoznao 1994. na izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije, gdje je nastupio, a ona je bila natjecateljica. Ljubav se dogodila brzo te su se vjenčali godinu dana kasnije, no brak nije potrajao, piše Story.hr.

Foto: Facebook

O Christianovom privatnom životu ne zna se mnogo, no poznato je da je prije 10 godina započeo novi život u Njemačkoj. U centru medijske pozornosti našao se 2021. kada je postao otac, a Tony Cetinski djed. Tada 23-godišnji Christian dobio je kćerkicu Elenu sa suprugom Ninom, a Tony je o svemu progovorio za Story.

'Sretan sam i siguran da će Christian biti divan otac. Puno je zreliji nego što sam ja bio u tim godinama. Odlično mu ide fakultet, supruga mu je super', rekao je

Inače, Christianova supruga Nina je Njemica, a kako je Tonyjev otac, glazbenik Mirko Cetinski, otkrio u razgovoru za Jutarnji list, mladi par živi u Berlinu gdje Christian studira mehatroniku, a Nina radi kao medicinska sestra.

'Nije joj nimalo lako raditi s bolesnicima u vrijeme pandemije koronavirusa. Medicinari uistinu nose veliki teret', rekao je. Podsjećamo, Tony je u drugom braku s Ivanom Nobilo dobio kćer Piju koja danas ima 15 godina. U bračnu luku treći je put uplovio u siječnju 2014. godine u Las Vegasu, i to s Vinkovčankom Dubravkom Dujak, s kojom je napokon pronašao ljubavnu sreću.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa