djelatnik grada pule o razlozima otkaza

Nikola Marin: 'Imao sam u planu otići nakon što sredim Odsjek, i to s konkretnim mjerama, ali nisam uspio jer mi to vlast nije dopustila'

0
Komunalna palača, sjedište Grada Pule (Foto: Milivoj Mijošek)
Komunalna palača, sjedište Grada Pule (Foto: Milivoj Mijošek)

"Preuzeo sam Odsjek u jako lošem stanju, s jako malo ljudi koji znaju radit i s ogromnim zaostacima. Dao sam sve od sebe da probam dovest taj Odsjek u normalno funkcioniranje. Cijelo sam vrijeme uz posao vođenja Odsjeka rješavao i dalje veliki broj predmeta da bi posao išao dalje. Također, predlagao sam više mjera koje bi omogućile učinkovitiji rad, ali nažalost ih nisam uspio primijeniti zbog neodlučnosti izvršne vlasti", kratko je komentirao sada već bivši djelatnik Grada Pule Nikola Marin razloge svoje odluke da napusti poziciju voditelja problematičnog Odsjeka za gradnju.

Podsjetimo, tamo je već više od godinu dana situacija pred rasulom, prije nekoliko dana ostavku je dala i sama pročelnica, otišlo je mnogo iskusnih djelatnika, predmeta na čekanju ima napretek, pa je zbog toga dobrih dijelom i zakočeno normalno funkcioniranje i razvoj grada. Sve se to događa u administraciji gradonačelnika Filipa Zoričića, koji je na vlasti od svibnja 2021. godine.

 

"Imao sam u planu otići nakon što sredim Odsjek, i to s konkretnim mjerama, ali nisam uspio jer mi to vlast nije dopustila. Toga mi je najviše žao. Ipak, ostavljam ga u boljem stanju nego što sam ga preuzeo", zaključio je Marin.

Autor

Marcello Rosanda

Marcello Rosanda

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa