malo je reći sramota

Recenzent razvalio pulski restoran: 'Mislim da u životu nisam vidio ovako odbojne ćevape. Ovo su kao neke dlačice'

0
Recenzent Gastro Tražilice radio je grimase dok je isprobavao specijalitete iz Nonnota
Recenzent Gastro Tražilice radio je grimase dok je isprobavao specijalitete iz Nonnota

Zagrebačka Gastro Tražilica, popularni You Tube recenzenti restorana u Hrvatskoj i okolici, posjetili su pulski restoran Nonno na Forumu i unakazili ga svojim komentarima.

U Nonno su došli privučeni činjenicom da taj rastoran, što je u Puli manje-više dobro poznato, ima grozne ocjene na internetu. Došli su provjeriti je li tih svega 1,4 na Googleu opravdano, i zaključili su da jest. 

Recenzent je istaknuo da je konobarica bila ljubazna, ali nakon toga apsolutno ništa nije valjalo. Zanimljivo je da recenziju nije snimao u restoranu, nego na zidiću u blizini, dakle uzeo je hranu za van

 

Naručio je bolonjez (16 eura), rižoto s gamberima (22 eura) i ćevape s pomfrijem (13,5) eura, dakle ukupno 51,5 eura.

"Ako je ukusno, kvalitetno, s obzirom da se nalazimo u centru Pule, ove cijene mogu proći, osim naravno rižota s gamberima, 22 eura, to je stvarno previše", rekao je i krenuo jesti.

Prvo je otvorio ćevape...

"Mislim da u životu nisam vidio ovako neprivlačne, odbojne ćevape. Ovo su kao neke dlačice. Ako se ja otrujem danas...", bio je prvi komentar, a nešto kasnije, nakon što je pojeo pola jednog ćevapa, uslijedio je i zaključak:

"U životu nisam jeo gori ćevap, gumenast, prezačinjen, napumpan, a ajvar ima okus po truloj paprici."

Ništa bolje nije prošao ni rižoto.

"Dajte pogledajte strukturu ovog rižota, raskuhana riža, gle ovo, daj, ovo kao da se dijete igralo. Ovako nešto gostu ne bi smjelo izaći na stol", rekao je recenzent i potom i ćevapima i rižotu dodijelio ocjenu 1 od 10.

Nešto bolje prošao je Bolonjez, koji je dobio 1,5, ali samo zato što je, kako je rekao recenzent, malo jestiviji od rižota i ćevapa.

"Ovo je jako loše, ovo za mene nije Bolonjez, mislim da bi se Talijani križali da ovo vide", komentar je o Bolonjezu. 

Dakle - očekivano. Pulski Nonno je potvrdio svoju reputaciju.

"Mene čudi da se u centru Pule još uvijek prodaje ovakva hrana. Ovakvi restorani stvaraju sasvim krivu sliku o istarskoj gastronomiji, ovo je za mene uvreda zdravom razumu. Restoran Nonno ne spada u turističke zamke, nego u turističke prevare", zaključio je recenzent Gastro Tražilice.  

Autor

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa