Na Sajmu pršuta bila i Nathalie Rayes

Američku veleposlanicu pitali smo zašto je došla u Tinjan. Njezin odgovor bio je jednostavan

0
Ezio Pinzan, Nathalie Rayes, Goran Hrvatin i Igor Antolović
Ezio Pinzan, Nathalie Rayes, Goran Hrvatin i Igor Antolović

Gotovo nenajavljeno na Sajam pršuta u Tinjan stigla je i Nathalie Rayes, američka veleposlanica u Hrvatskoj. Dočekali su je tinjanski načelnik Goran Hrvatin, predsjednik Općinskog vijeća Igor Antolović i Ezio Pinzan, županijski pročelnik za poljoprivredu.

Veleposlanica je bila u društvu svoja dva sina i majke, a na naše pitanje zašto je došla u Tinjan, dala nam je vrlo jednostavan odgovor: „Obožavam pršut!“

 

Nathalie Rayes je rođena u Venezueli i vrlo je vezana za latinoameričku zajednicu, pa je mnogi ubrajaju među 25 najmoćnijih Latinoamerikanki u Sjedinjenim Američkim Državama. Zbog toga se, osim engleskim, odlično služi i španjolskim jezikom, u što se uvjerila Španjolka s labinskom adresom Fefi Gonzalez Belušić, koja svake godine na Sajam pršuta dovodi španjolske pršutare. Fefi i Nathalie su se nekoliko minuta zadržale u ugodnom razgovoru na španjolskom jeziku.

Simpatična veleposlanica rado se fotografirala sa posjetiteljima sajma i, što je posebno bilo zanimljivo, svakome s kim se fotkala poklonila je mali magnetski privjesak sa zastavama SAD-a i Hrvatske.

Veleposlanica Nathalie Rayes se mimoišla s predsjednikom Zoranom Milanovićem, ali s obzirom na njegove vanjskopolitičke stavove, upitno je o čemu bi uopće razgovarali.

Fefi Gonzalez Belušić i Nathalie Rayes

 

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa