konačno raspisan natječaj

Uskoro kreće obnova zgrade policije u Poreču

0

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za energetsku obnovu zgrade Policijske postaje u Poreču, koji ostaje otvoren do 8. studenog.

"Napokon. Evo stvarno jako dobre vijesti za naš Poreč i cijelu Poreštinu na kraju još jednog ispunjenog radnog tjedna na relaciji Poreč-Zagreb", komentirao je porečki gradonačelnik Loris Peršurić, te podsjetio da je raspisivanju natječaja prethodilo puno susreta i sastanaka, kao i dovršenje projekta i ministrovo potpisivanje odluke za pokretanje postupka, kao i procedura javnog savjetovanja.

 

"Godinama smo od MUP-a tražili da obnove zgradu Policijske postaje u Poreču jer svojim izgledom i stanjem ne priliči našem gradu, kao ni svim djelatnicima i korisnicima. Prvi korak u dobrom smjeru bio je prihvaćanje našeg amandmana na državni proračun, kojim smo osigurali planiranje sredstava za ovaj projekt. Iako je zbog objektivnih razloga priprema projekta potrajala, iznimno mi je drago da su trud i brojni sastanci u posljednje vrijeme urodili plodom i da su se stekli uvjeti kako bi se u petak i službeno mogao otvoriti natječaj za obnovu“, objavio je Peršurić.

Ukupna predviđena vrijednost nabave iznosi 900.000 plus PDV. Nakon dovršetka postupka javne nabave slijedi analiza ponuda, potpis ugovora i početak radova.

"Obnova zgrade značajno će poboljšati radne uvjete djelatnika, ali i unaprijediti rad sa strankama te podići kvalitetu usluga koje policija pruža građanima", rekao je Peršurić te obećao da će kroz svoj rad kao gradonačelnik i saborski zastupnik nastaviti zalagati za konkretne projekte na dobrobit građana.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa