Premijera održana u Destileriji Krulčić u Pazinu

Pogledajte film koji prikazuje ljepote središnje Istre kroz sva godišnja doba

0
Kadar iz filma
Kadar iz filma

U Destileriji Krulčić u Pazinu u srijedu je održana premijera filma 'Središnja Istra u svako doba godine / Central Istria All Seasons'. To je četvrti promotivni film Turističke zajednice središnje Istre.

 

Film je realizirala produkcijska kuća Level 52 iz Labina. Autor i redatelj filma je Sanel Isanović, a filmsku ekipu još čine Daniel Janko kao montažer i kolorist, te Antonio Zulijani i Daniel Janko kao kamermani. Sanel Isanović producirao je glazbu, snimanje zvuka, miksanje i mastering, rasvjetu i gaffer. Tekst je napisao Marko Brezičević, glas u pjesmi je Valnea Bulić, a naratorica Claire Coyle. Vizažistice na filmu bile su Nina Rabar, Tea Flego i Valentina Štokovac. Scenografiju i kostimografiju kreirala je Kristina Nefat, dok su asistentice Jana Nefat Ružić. Dron operateri su Sanel Isanović i Antonio Zulijani.

Film prikazuje ljepotu i raznolikost središnje Istre kroz sva godišnja doba, a realiziran je u cilju pozicioniranja destinacije kao cjelogodišnjeg odredišta.

Film će se prijavljivati na prestižna natjecanja turističkih filmova, gdje će imati priliku natjecati se s najboljim međunarodnim produkcijama. Ove prijave ne samo da će promovirati središnju Istru na globalnoj razini, već će doprinijeti jačanju prepoznatljivosti regije kao atraktivne i jedinstvene turističke destinacije.

Premijeri su prisustvovali predstavnici općina u sastavu TZSI te županijska pročelnica za turizam Nada Prodan Marković

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa