Dvoje iskusnih natjecatelja i jedan koji je prvi put nastupio

Na Paraolimpijskim igrama u Parizu Istru predstavljali Borna Zohil, Davor Komar i Mikela Ristoski

0
Na prijemu kod gradonačelnika Pule Filipa Zoričića
Na prijemu kod gradonačelnika Pule Filipa Zoričića

Bornu Zohila, Davora Komara i Mikelu Ristoski, sudionike 17. Paraolimpijskih igara održanih u Parizu, u srijedu je u Komunalnoj palači primio gradonačelnik Pule Filip Zoričić.  

Zoričić tom je prigodom čestitao istarskim paraolimpijcima na rezultatima te im zahvalio na promicanju Pule i Istre na natjecanjima širom svijeta.

"Imamo dvoje iskusnih natjecatelja, koji su već prošli kroz izazove i uspjehe Paraolimpijskih igara, te jednog koji je prvi put iskusio atmosferu najvećeg sportskog događaja za paraolimpijce. Vaša kombinacija iskustva i svježine pruža izvanrednu priliku za razmjenu znanja i poticaj za buduće uspjehe", rekao je Zoričić.

Na prijemu se moglo čuti kako su paraolimpijci zadovoljni s organizacijom ovogodišnjih igara, smještajem te kompletnim ugođajem. Posebno ih je oduševila atmosfera na borilištima, energično bodrenje svih natjecatelja koje im je dalo dozu adrenalina te, vjeruju, pomoglo u postizanju hvalevrijednih rezultata.

Prijemu su prisustvovali i treneri Valter Ivančić, Dragan Brajković te sportska asistentica Nina Komar.

Paraolimpijske igre u Parizu održane su od 28. kolovoza do 8. rujna ove godine i na njima je Republika Hrvatska sudjelovala s ukupno 22 sportaša.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa