35 GODINA KARIJERE

Tony Cetinski rasprodao Beograd i dignuo 'Bijelu zastavu'. Poslušajte kako zvuči novi singl

0
Tony Cetinski (Foto: Facebook)
Tony Cetinski (Foto: Facebook)

Tony Cetinski predstavio je u radijskom i TV-eteru „Bijelu zastavu“. Novim singlom odlučio je iznenaditi nakon što je rasprodao prvi koncert u beogradskom Sava Centru 20. studenoga te zakazao i drugi, idućeg dana.

„Pjesma je osebujna, autentična, već neko vrijeme stoji u ladici i čeka svoj trenutak. Jako sam sretan što mogu baš u ovome trenutku predstaviti 'Bijelu zastavu', koja je sama po sebi dovoljno jaka da ne treba puno o njoj pričati“, kazao je Tony.

Veli da su singl snimili totalno rasterećeni, ne mareći za komercijalnost, „onako baš za svoj gušt“.

 

Riječ je o suradnji s novom ekipom: Vojislav Dragović je autor glazbe, u suradnji s Milošem Čorlijom nastao je aranžman, dok tekst potpisuje Katarina Ćirić.

'Iznimno sam sretan zbog novih suradnji, a posebno sa čovjekom koji mi se pojavio u životu u zadnje vrijeme, također sa cijelim njegovim timom“, istaknuo je Cetinski i posebno zahvalio timu supervizora koji je radio i za svjetski poznata imena kao što su Jamiroquai, Bjork, Simply Red, Sam Smith i Taylor Swift.

Tony je, podsjetimo, za svoj rođendan i u povodu 35 godina karijere koncem svibnja održao koncert u Areni Zagreb, a na pitanje nastavlja li se slavlje i u Beogradu, odgovara: „Upravo to. Slavimo ljubav i svaki nam je koncert sajam ljubavi“.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa