neumorno krao po puli

Dolijao serijski provalnik: Sedma akcija bila mu je kobna

0

Policija  je pritvorila i kazneno prijavila 30-godišnjaka kojega sumnjiči za serijske provale u Puli, počinjenje jedne lakše i šest teških krađa, pri čemu jednu u pokušaju.

Sumnjiči ga se da je 7. kolovoza poslijepodne iz jednog ugostiteljskog objekta u Zagrebačkoj ulici otuđio ključ automobila, iz kojeg je potom ukrao novac, čime je oštetio 35-godišnju državljanku Kosova za više stotina eura.

 

Također ga se sumnjiči da je 1. rujna  provalio u stan u Benčićevoj ulici: „maznuo“ je novac, nakit i sunčane naočale, oštetivši 24-godišnjeg njemačkog državljanina za nekoliko stotina eura. Idućeg dana je, pak, u Ulici Marsovo Polje provalio u obiteljsku kuću 88-godišnjakinje, iz koje nije ništa otuđio te se udaljio.

Svoj pohod nastavio je 5. rujna u Facchinettijevoj ulici, gdje je provalio u stan te 59-godišnakinji ukrao nekoliko tisuća eura.

Potom je 16. rujna popodne iz kuće u Liburnijskoj ulici otuđio nakit, mobitel i druge predmete 38-godišnjakinje, vrijednosti nekoliko tisuća eura.  Dva dana kasnije, provalio je u stan na Kaštanjeru iz kojeg je 29-godišnjakinji ukrao nekoliko stotina eura.

Zadnju akciju imao je 24. rujna: iz stana u Rohreggerovoj ulici otišao je s nakit, oštetio 38-godišnjakinju za nekoliko stotina eura.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa