pregovori su pri kraju

Otkrivamo koja će kompanija upravljati budućim hotelom na Valkanama

0
Lokacija budućeg hotela na Valkanama (Foto: Istarski.hr)
Lokacija budućeg hotela na Valkanama (Foto: Istarski.hr)

Maistra Hospitality Group upravljat će hotelom koji će se, po svemu sudeći, graditi na Valkanama u Puli, doznajemo iz povjerljivih izvora. Iako dogovori još nisu zaključeni i formalizirani, saznajemo da je s Maistrom pregovaranje išlo mnogo dalje nego s drugim potencijalnim operaterima. Dakle, ako se svi posljednji detalji budu uspjeli utanačiti, ta će renomirana kompanija preuzeti upravljanje projektom hotela na prostoru zapuštenog kamenoloma na Valkanama koji je, treba reći, u dijelu pulske političke i aktivističke scene podigao mnogo prašine, pa se dogodio čak i jedan referendum koji na koncu nije prošao.

Podsjetimo, nedavno je najviša sudska instanca u Hrvatskoj amenovala lokacijsku dozvolu za taj projekt. Investitor u hotel je tvrtka Hotel Valkane u vlasništvu Istra cement B.V. iz Nizozemske, kojoj je većinski vlasnik medijski tajkun Dragan Šolak.

 

Kontaktirali smo predstavnike tvtrke 'Hotel Valkane', no kratko su nam poručili da za sada ne žele komentirati temu oko budućeg operatera za hotel.

S druge strane, iz Maistre su odgovorili na naš upit, no vrlo šturo.

"Možemo Vam odgovoriti jedino to da bi, s obzirom na višegodišnje iskustvo upravljanja hotelima najviše kategorije i znanje kojima raspolažu naši timovi, naša tvrtka mogla ponuditi i takve usluge drugim srodnim tvrtkama. Bude li u tom smislu konkretnijih dogovora, pravodobno ćemo izvijestiti regulatore i najširu javnost", kažu iz Maistre.

Vizual budućeg hotela

Autor

Marcello Rosanda

Marcello Rosanda

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa