ISTRA 1961 u NEDJELJU DOČEKUJE HAJDUK

Prodano već jako puno karata. Može li ponovno pasti rekord Drosine?

0
Prepuna Drosina na pretposljednjem ogledu s Hajdukom (foto: istarski.hr)
Prepuna Drosina na pretposljednjem ogledu s Hajdukom (foto: istarski.hr)

Splitski Hajduk veliki je mamac istarske publike svaki put kad igra u Puli pa čak i unatoč nešto lošijim rezultatima koje postiže u posljednje vrijeme. Sigurno je već sada da će stadion Aldo Drosina ove nedjelje od 18.15 sati biti lijepo ispunjen s obzirom da je do jučer prodano oko četiri tisuće ulaznica, pa je moguće da ‘padne’ i rekord u posjećenosti.

Ljetne utakmice uz navijače obje momčadi mamac su i za brojne turiste koji žele vidjeti neki hrvatski nogometni ogled. Najbolji dokaz tome bila je prošlogodišnja utakmica s Dinamom, kada je u drugom kolu, krajem srpnja, pulska ‘bombonjera’ bila jako lijepo ispunjena, gdje je uz veliki broj posjetitelja u ‘zeleno-žutim’ bojama bio primjetan i značajan broj onih koji su se sporazumijevali na stranim jezicima.

No, rekord posjećenosti drži jedna druga utakmica iz prošle sezone. Krajem studenoga prošle godine na utakmici Istre 1961 i Hajduka službeno je izbrojano 8.606 posjetitelja. Bilo je to vrijeme kada se Hajduk još vrlo aktivno borio za titulu.

 

Svi oni koji još uvijek žele pogledati ovaj nogometni ogled, ulaznice mogu nabaviti online putem servisa ulaznice.hr i to za tribine istok i jug, dok se ulaznice za zapad i sjever mogu kupiti isključivo u Fan shopu i na blagajni stadiona, te Tisak Media centrima u Puli, pazinu i Rovinju. Klupski Fan shop radi od 11 do 22h, dok će u nedjelju svoja vrata otvoriti u 9 sati.

Blagajna na stadionu biti će otvorena svakog dana od 17 do 20 sati, u subotu od 10 do 13 te od 17 do 20, a u nedjelju od 10 do 19 sati. Iz kluba mole navijače da nabave svoje ulaznice na vrijeme jer na dan utakmice očekuju veći broj ljudi. Također, ulaz se otvara dva sata ranije kako bi se  izbjegle gužve na ulazima. Obilježja gostujućeg kluba dopuštena su isključivo na južnoj tribini.

Na dan utakmice za promet će biti zatvorene i određene prometnice u vremenu od 14.15 do 20.35 sati i to:  dio ulice od križanja Nazorove do Mate Balote (zapadna strana),  dio ulice od križanja Nazorove i Marsova polja, dio ulice od križanja Marsovo polje i Lošinjska te dio ulice od križanja Prekomorskih brigada i Marsovog polja.

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa