Kreni prema boljem poslu!

Traže se električari, prodavači, agenti za nekretnine...

0

NAVIELEKTRO društvo s ograničenom odgovornošću za elektriku pruža pouzdana rješenja u području pomorske elektrotehnike. Zbog povećanog obujma posla u potrazi su za novim Električarom / Elektro ispitivačem (m/ž) za poslove spajanja električnih ormara i ispitivanje električne opreme na brodovima.  Nude ti poticajna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja, osigurani smještaj i prijevoz te plaćene putne troškovi i troškove smještaja. Prijavi se najkasnije do 2. rujna.

Mueller trgovina Zagreb d.o.o. traga za Prodajnim savjetnikom (m/ž). Od budućih kolega očekuju višegodišnje iskustvo u području trgovine, usmjerenost na uslužnost i zadovoljstvo u kontaktu s kupcima, timski rad i ljubazno ophođenje te siguran i profesionalan nastup. Očekuju te zanimljive mogućnosti poslovnog razvoja, strukturirano školovanje te sigurna poslovna perspektiva, a svoj životopis im trebaš poslati do 22. kolovoza.

Grupa Vindija obuhvaća deset tvrtki iz širokog područja prehrambene industrije od kojih je pet u Hrvatskoj, a pet u zemljama regije. Broje više od 4.000 radnika, a svoj tim sada žele osnažiti na poziciji: Radnik u skladištu (m/ž). Nude ti mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa, regres, uskrsnicu i božićnicu, jubilarne nagrade, motivirajuće i pozitivno radno okruženje te razne druge pogodnosti. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 23. kolovoza.

Oni imaju pravi posao za svakoga… Pa i za tebe! Takko Fashion, uspješan internacionalni Smart Discounter sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja, zapošljava Prodavača (m/ž) u Puli. Opis posla uključuje komunikaciju s kupcima, aktivnu prodaju te rad na blagajni. Prethodno radno iskustvo nije uvjet za prijavu na oglas, a nude ti stimulativna primanja, naknadu za topli obrok, ugodnu radnu atmosferu te odlične kolegice i kolege. Prijave primaju do 19. kolovoza.

Tvrtka Imperium immobiliare, licencirana agencija za nekretnine koja uspješno posluje 8 godina, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Agent za nekretnine (m/ž). Poslodavac ti nudi stjecanje iskustva i praktično osposobljavanje za rad uz stručno vodstvo mentora s iskustvom, mogućnost dodatne edukacije u vidu stručnih predavanja i seminara, stimulativna primanja, dodatak na plaću od realiziranih prodaja, službeni automobil tijekom radnog vremena, edukacije te ugodnu radnu atmosferu. Javi im se najkasnije do 7. rujna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa