ISKORAK U KARIJERI

Mlada nada pulske košarke karijeru nastavlja u prvoligašu

0
Roko Cetina (foto: HKS)
Roko Cetina (foto: HKS)

Talentirani mladi pulski košarkaš Roko Cetina u narednoj sezoni napraviti će korak više u svojoj karijeri te zaigrati u prvoligašu DepoLink Škrljevu. Osamnaestogodišnji dosadašnji bek pulske Stoje i 3x3 reprezentacije koja je postala prvak Europe do 17 godina, gdje je Cetina proglašen MVP-jem prvenstva tako će zaigrati za momčad ponad Rijeke koja je prošle sezone napustila premijerligaško društvo. 

- Iznimno sam zadovoljan prelaskom u DepoLink Škrljevo, a veselim se i radu sa trenerom Petrom Malešom s kojim sam već imao prilike raditi i znam da će podići moju igru na viši nivo. Ispred mene je izazovno ljeto, slijedi mi nastup na Svjetskom prvenstvu 3x3 reprezentaciju U-18 u Mađarskoj, a zatim dolazim na pripreme Škrljeva te jedva čekam treninge i nove izazove. Znam da dolazim u klub koji je tolike godine bio u Premijer ligi i sada krećemo jako prema povratku u Premijerku te vjerujem da ću dati svoj doprinos i da ćemo se svi zajedno veseliti na kraju sezone", rekao je Cetina. 

 

Izbornik muške U-18 3x3 reprezentacije Hrvatske Dario Papak odredio je popis reprezentativaca koji će se danas okupiti u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Debrecenu u Mađarskoj. Uz Cetinu očekivano je na popisu i još jedan igrač Stoje Vito Mlatac.

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa