Nagradila ih općina

Najbolji učenici općine Medulin nagrađeni s po tisuću eura

0

Medulinski načelnik Ivan Kirac u srijedu je nagradio najuspješnije učenike s područja općine Medulin. To su učenici koji su svih osam razreda osnovne škole, odnosno sva četiri razreda srednje škole postigli prosjek ocjena od 5,0.

Najuspješnije učenice Osnovne škole dr. Mate Demarin Medulin su: Emma Pilat, Barbara Matika, Ana Grlić iz Medulina te Eva Uravić iz Premanture. Srednju školu s prosjekom 5,0 ostvarila je učenica glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Ana Rabar iz Vinkurana, dok je Vid Šarić iz Vinkurana prosjek od 5,0 postigao u Gimnaziji Pula.

 

Načelnik Ivan Kirac čestitao je učenicima na izvrsnim rezultatima u obrazovanju, poželio im jednako dobar uspjeh u daljnjem školovanju i odrastanju te im je uručio pohvalnice i poklon bonove za kupnju informatičke opreme u iznosu od 1.000 eura.

Ovi izvrsni učenici, mladi mještani općine Medulin primjer su jedne bolje i odlučnije budućnosti, ali i primjer kako se trud, ustrajnost i rad na kraju zaista isplati.

Ne skrivajući zadovoljstvo dobivenim novčanim nagradama zahvalili su načelniku Ivanu Kircu na nagradama i podršci te istaknuli kako će im kupljena oprema koristiti u daljnjem obrazovanju i razvoju. Općina Medulin nastavit će nagrađivati uspješne učenike kako bi se time dodatno istaknulo koliko je bitan i vrijedan njihov trud i želja za uspjehom. 

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa