mrkli mrak

Igralište na Pragrandeu bez rasvjete ne jedan, dva dana, nego…

0

Zašto je igralište na Pragrandeu bez rasvjete, i to ne jedan, dva dana, ili preko vikenda, koliko treba zaposlenima u nadležnoj firmi da se vrate na posao i poprave stvar, nego puna tri, četiri mjeseca? To pitanje postavio je čitatelj, potkrijepivši svoje tvrdnje fotografijama igrališta koje je snimio jučer.

Usporedbe radi, poslao je i fotografije lijepo osvijetljenog igrališta na Valdebeku, na kojem se djeca mogu igrati i kad splasnu paklene vrućine.

 

Igralište na Pragrandeu bez rasvjete ne jedan, dva dana, nego…

„Kao što se vidi, imamo dobru i lošu stranu. Dobra strana je da igralište na Valdebeku solidno izgleda, uz sve devastacije neodgovornih građana. U funkciji je, ima rasvjetu da bi se djeca mogla igrati navečer jer su danju nesnosne vrućine. Negativna strana je što na igralištu na Pragrandeu rasvjeta nije u funkciji i, kako mi jučer kažu djeca koja su oko 21 sat tužno napustila igralište, rasvjeta nije u funkciji jedno tri, četiri mjeseca, iako mi se čini da ni lani nije radila“, upozorava čitatelj.

Ne sumnja, kaže dalje, da bi igralište na Pragrandeu bilo puno sve do 23 sata, kao i ono na Valdebeku, dokad je ondje uključena rasvjeta.

Osim toga, betonska podloga igrališta na Pragrandeu na nekim je mjestima poprilično oštećena, a možda i opasna, djeca bi ondje mogla uganuti nogu, veli čitatelj te konstatira da popravak doista ne iziskuje velik novac. On je upozorio, a mi prenosimo nadležnima koji će, ne dajmo nadi da umre, pročitati ovaj članak.

Autor

Mirjana Vermezović Ivanović

Mirjana Vermezović Ivanović

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa