U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Traže se poštari, prodavači, modni konzultanti....

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Transcom Worldwide d.o.o. u potrazi je za Agentom u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku (m/ž). Svojim budućim kolegama nude bruto plaći od 1.600 eura, plaćene edukacije, 100 % rad od doma, mogućnost i hibridnog rada, mogućnost napredovanja te bonus dobrodošlice od 2.000 eura. Prijave primaju do 29. srpnja.

HP-Hrvatska pošta d.d. zapošljava Poštara (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. Novi članovi njihovog tima bit će zaduženi za preuzimanje pošiljaka i pripremu pošiljaka za dostavu, dostavljanje pošiljaka, brzojava i novčanih doznaka, naplaćivanje pošiljaka te zaprimanje pošiljaka na adresi korisnika te očitavanje stanja brojila potrošača. Prijaviti se možete do 29. srpnja.

Vodeća prehrambena industrija u Hrvatskoj i regiji, Vindija u potrazi je za Radnikom u skladištu (m/ž). Od kandidata očekuju završenu osnovnu školu ili srednjoškolsko obrazovanje, vozačku dozvolu B-kategorije te razvijene komunikacijske vještine. Više informacija o uvjetima rada pronađite u oglasu koji je aktivan do 19. srpnja.

Ako si ambiciozan/a i vidiš svoju profesionalnu karijeru u modnoj industriji onda je radno mjesto Modni konzultant u prodaji / prodavač (m/ž) u C.R.T.F. Moda d.o.o. timu idealno za tebe. Nude bonuse za ostvarene rezultate, dodatne nagrade koje se mogu ostvariti kroz interesantne igrice, mogućnost profesionalnog razvoja u okviru talent pool-a te božićnicu. Oglas za posao aktivan je do 29. srpnja.

LPP Croatia d.o.o. koja posluje u 40 zemalja diljem svijeta i zapošljava više od 29,000 ljudi, traži Prodavača (m/ž). Od kandidata očekuju minimalno SSS, odgovornost i pozitivan pristup radu, sposobnost za timski rad te spremnost za smjenski rad i rad vikendom. Prijaviti se možete do 19. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa