Godina puna uspjeha

Pliško ugostio nagrađene učenike iz Krnice i njihove mentore

0

Načelnik Marčane Predrag Pliško ugostio je nagrađene učenike i mentore OŠ Krnica koji su postigli izvrsne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima. Na županijskom i državnom natjecanju iz Tehničke kulture (Mladi tehničari) učenica 5. razreda Frea Žgomba osvojila je 1. mjesto u kategoriji Fotografija, a Tea Percan iz 8. razreda u istoj kategoriji bila je druga.  

Učenik 7. razreda Jakov Cukon osvojio je 1. mjesto u kategoriji Automatika, a Sara Blašković iz 6. razreda, 3. mjesto u kategoriji Graditeljstvo. Na županijskom natjecanju iz Njemačkog jezika učenik 8. razreda Mark Jalšovec bio je prvi, njegova vršnjakinja Hajdi Fornažar treća, dok je učenik 7. razreda Adrian Percan bio 3. na županijskom natjecanje iz Engleskog jezika. Sedmaši Adriana Percan, Jakov Cukon i Ela Cetina natjecali su se i u Čitanjem do zvijezda, te osvojili 1. mjesto na županijskom i 5. mjesto na državnom natjecanju.

Na županijskom i državnom natjecanje LiDraNo učenik 6. razreda Rocco Vlačić osvojio je 1. mjesto u kazivanju stihova na Čakavskom saboru u Žminju, dok su Antun Brezovar i Patrik Peruško iz 2. razred bili finalisti Matematičke lige, te osvojili 2. mjesto na državnom natjecanju u Zagrebu. Načelnik Pliško čestitao je nagrađenima i dodijelio prigodne darove za njihov izniman uspjeh tijekom osnovnoškolskog obrazovanja. Učenici Hajdi Fornažar, Mark Jalšovec, Tea Percan, Erik Vareško nagrađeni su kompletom knjiga pa će tako ovog ljeta dok čekaju početak nove školske godine moći pročitati Tijesnu zemlju, Puna je Pula i Dragi kamen čuvenog Rakljanca Mate Balote. (IHR) 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa