uoči večerašnjeg koncerta u rojcu

THE EXPLOITED Škotski punkeri odmaraju na Kamenjaku (foto)

0
Foto: Klub Kotač
Foto: Klub Kotač

Uoči večerašnjeg koncerta u Rojcu, koji mnogi fanovi željno iščekuju, članovi kultnog punk rock benda The Exploited odmaraju na Kamenjaku, točnije u uvali Njive. Sudeći prema objavi na društvenim mrežama, u Pulu su stigli prije nekoliko dana i iskoristili priliku da jednim udarcem ubiju dvije muhe - koncert u sklopu svjetske turneje Let's Stop a War i kratko ljetovanje. 

 

Fanovi su zakratko bili zabrinuti zbog zdravstvenih problema lidera benda, pjevača Wattieja Buchana koji je, doznajemo, imao još jednu u nizu operacija srca, zbog čega je dio turneje u svibnju bio otkazan. Nakon Wattijevog oporavka, bend je nastavio sa svirkama u Americi, a potom i u Hrvatskoj. Na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama Kluba Kotač, Wattie i basist Irish Rob odmaraju na barci, druže se s fanovima. 

Wattie Buchan

Vrata Kotača se otvaraju u 19 sati, kada nastupa nekoliko predgrupa: Dead Lesh, Pizda materina, Deafness by Noise i Liquid Supercharge, nakon kojih se na stage penju zvijezde večeri. Prema informaciji organizatora, dostupno je još nešto karata, ali samo online. (M. V. I.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa