nije sv(ugdj)e tako toplo

Vruće vam je u kafiću? Puljanka pronašla rješenje (foto)

0
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović

Topite se i u stanju hibernacije? Situacija je takva da ne hladi ni usporedba s onima koji po ovim vrućinama moraju kopati ili rmbačiti na baušteli. Štoviše, prognoza da će tako biti i idućih deset dana dodatno zagrijava užareno tijelo.

 

Čovjek onda poželi sjesti na kavicu i čašu vode s ledom u duboki hlad omiljenog kafića, ali avaj, ništa ne može rashladiti tijelo koje hlapi na plus 40. A možda i više od toga.

Ali, nije sv(ugdj)e tako vruće. Puljanka koja je odlučila predahnuti na terasi u centru Pule ima rješenje koje još nismo vidjeli, barem na pulskim ulicama. Ležerno je ispijala kavicu, a kad ni hladna maglica koja se spuštala s krova terase nije pomogla, iz torbice je izvadila napravu koja instantno rješava problem. Umjesto lepezom, hladila se portabl ventilatorom, čije su dimenzije prilagođene torbici svake dame. Stvar funkcionira uz pomoć baterija, dovoljno je pritisnuti gumb i tijelo se učas prestane topiti. Barem na desetak minuta, koliko traje uživanje u crnom napitku. (M. Vermezović Ivanović

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa