PROMO

Najbolji korektor za lice: Top 5

0

Odaberite svoj najbolji korektor za lice i tijelo i uživajte punim plućima u poljupcima sunca!

Vrijeme je za sunčanja, stoga je vrijeme da odaberete svoju savršenu nijansu novog korektora za lice. Teško je pronaći svoj savršeni korektor za lice, ali MAKEUP se pobrinuo za vas i pripremio izbor top 5 najboljih korektora za lice.

Inglot Under Eye Concealer

Problem umorne kože oko očiju poznat je gotovo svakoj ženi. Kako bi lice dobilo svježinu i odmoran izgled, obično je potrebno koristiti sveobuhvatan pristup koji se sastoji od proizvoda za njegu i ukrašavanja. Stručnjaci poznatog brenda Inglot odlučili su osmisliti inovativan proizvod koji obje ove prednosti objedinjuje u jednoj tubi!

Krema-korektor Inglot Under Eye Concealer ima laganu i ugodnu konzistenciju, koja se savršeno raspoređuje i nijansira na nježnoj koži kapaka. Ovaj nezamjenjivi proizvod pomaže trenutno smanjiti natečenost na pravim područjima i besprijekorno sakriti podočnjake, znakove umora i bore ispod očiju. Ovaj korektor za lice će postati pouzdan pomoćnik i spasitelj u kozmetičkoj torbici koje možete pronaći na web stranici https://makeup.hr/brand/175837/

Maybelline Instant Anti-Age Eraser Eye Concealer

Želite li da vaša koža lica izgleda svježije i odmornije? Započnite s njegom očiju! Ovo područje je obično prvo koje pokazuje znakove umora. Ne dopustite da se to dogodi pomoću praktičnog korektora globalne kozmetičke marke Maybelline New York i temeljito zamaskirajte podočnjake, neujednačenu boju kože, bore i otekline.

Višenamjenski korektor Instant Eraser ujednačava teksturu kože, posvjetljuje je i čini glatkom. Lagana tekstura korektora ne taloži se u bore i ne ističe ih, a praktičan aplikator omogućuje jednostavno i ravnomjerno nanošenje proizvoda na područje oko očiju. Formula sadrži umirujuće sastojke, uključujući tonik goji bobice. Uz najbolji korektor za lice Maybelline New York Instant Eraser vaše će lice zablistati od odmora!

Shiseido Synchro Skin Correcting Gel Stick Concealer

Dobrodošli u svijet inovacija u njezi kože uz Shiseido Synchro Skin Correcting Gel Concealer Stick! Ovaj korektor za lice pravi je proboj u području maskiranja nesavršenosti kože.

Ovaj korektor je odlično otkriće, jer pomaže u smanjivanju bora, dajući koži mladolik i svjež izgled. I izravno pruža dugotrajan učinak hidratacije zahvaljujući jedinstvenim korektivnim puderima i hijaluronskoj kiselini.

A najvažnije je da vaša koža diše i ne začepljuje pore. Nije li to savršeno?

Charlotte Tilbury Magic Away Liquid Concealer

Magic Away Liquid Concealer od Charlotte Tilbury nije samo korektor, on je pravo čudo koje može stvoriti savršenu šminku za lice! Ovaj najbolji korektor za lice dolazi u praktičnom spužvastom aplikatoru koji omogućuje jednostavno i ravnomjerno nanošenje. Njegova formula pruža visoku vodootpornost i postojanost do 16 sati, bez potrebe za dodatnim prilagođavanjem tijekom dana.

Magic Away Liquid Concealer izvrsno prekriva nedostatke poput tamnih krugova oko očiju, crvenila, proširenih pora i ostalih nesavršenosti kože. Njegova lagana tekuća konzistencija daje mat ton bez efekta "maske", a male čestice koje reflektiraju svjetlost daju koži prirodan sjaj.

Osim toga, Magic Away Liquid Concealer sadrži sastojke koji njeguju kožu, osiguravajući njezinu pravilnu njegu tijekom šminkanja. Ovaj korektor je savršen izbor za one koji žele imati savršeno našminkano lice u bilo koje doba dana i po svim vremenskim prilikama!

Lancome Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer

Univerzalni dugotrajni korektor za lice iz Lancomea nije samo sredstvo za maskiranje, već prava čarobna paleta koja pomaže u stvaranju savršenog izgleda kože! Zahvaljujući ovom proizvodu vaše će lice izgledati svježe i besprijekorno tijekom cijelog dana.

Ovaj najbolji korektor za lice pruža potpunu, ali prirodnu pokrivenost, koja ne samo da maskira nesavršenosti, već i njeguje kožu. Lagane je hidratantne teksture koja ne začepljuje kožne nabore i omogućuje koži da diše. Osim toga, sadrži ekstrakte moringe, ruže i lopoča koji umiruju i vlaže kožu, štite je od štetnih utjecaja vanjske sredine i daju joj svjež izgled.

Lancomeov Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer ima ultrafleksibilni aplikator s finim čepom koji olakšava nanošenje proizvoda na kožu. Pruža postojano prekrivanje do 24 sata, ne otkotrlja se i ne izaziva ljuštenje kože. Ovaj korektor za lice prikladan je za sve tipove kože, uključujući suhu i osjetljivu, a koži daje ravnomjeran mat finiš.

Odaberite svoj najbolji korektor za lice i tijelo i uživajte punim plućima u poljupcima sunca!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa